^

Objave za medije

9.12.2018. Važan korak u razvoju transparentnog regionalnog tržišta poslovnih i bonitetnih informacija

Konferencija regionalnih bonitetnih agencija s područja bivše Jugoslavije, Adria Business Information Network, održana je ove godine u Zagrebu pod pokroviteljstvom poduzeća EL KONCEPT d.o.o., vlasnika Fininfo portala (www.fininfo.hr). Dosadašnjim partnerima se kao novi član pridružio makedonski Target group d.o.o. Proširenje suradnje će doprinijeti upotpunjenju opsega regionalnih poslovnih i bonitetnih informacija, kao i povećanju njihove kvalitete.

Saznajte više

7.10.2016. Pružatelji poslovnih i bonitetnih informacija iz regije nastavljaju suradnju

Agencije koje se bave poslovnim i bonitetnim informacijama iz zemalja regije, koje su u veljači 2016. u Banja Luci potpisale Protokol o suradnji, sastale su se u Bečićima u Crnoj Gori. Na sastanku je razmijenjeno iskustvo iz dosadašnje suradnje i utvrđene smjernice budućih zajedničkih akcija. Radi se o renomiranim i respektabilnim poduzećima, koja zauzimaju značajno mjesto u industriji poslovnih informacija u zemljama regije: LRC BIS iz Sarajeva, Prva bonitetna agencija iz Ljubljane, CUBE Risk Management iz Beograda, EL KONCEPT iz Zagreba i BI Consulting iz Podgorice.

Saznajte više

19.2.2016. Bonitetne agencije iz zemalja regije potpisale protokol o suradnji

Bonitetne agencije iz zemalja regije – Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije, Srbije i Hrvatske potpisale su Protokol o suradnji.

Protokol su potpisali: Ratko Nikolić - BI Consulting /Crna Gora/, Adnan Hrenovica-LRC BIS /BiH/, Ermin Cero -TRON System/BiH/, Dragica Razboršek - EBonitete /Slovenija/, Milan Popadić - CUBE Risk Management /Srbija/ i Edin Leho - EL Koncept /Hrvatska/. Potpisivanje je upriličeno u Banjaluci.

Saznajte više

Završetak razvoja internetskog portala Fininfo

Poduzeće EL KONCEPT završilo je s razvojem internetskog portala Fininfo (www.fininfo.hr). Portal Fininfo razvijen je u sklopu europskog programa EUREKA, a svojim korisnicima osigurava pregled svih relevantnih informacija o poslovanju hrvatskih pravnih subjekata na jednom mjestu.

Saznajte više