^

Vaš Oglas na Fininfo portalu

 

Fininfo.hr je internetski portal koji svojim korisnicima pruža relevantne, visokovrijedne i kvalitetne poslovne, financijske i bonitetne informacije potrebne za svakodnevno poslovanje, upravljanje rizicima i donošenje kvalitetnih i činjenično utemeljenih poslovnih odluka koje će im osigurati uspjeh i sigurno poslovanje.


Upravo zahvaljujući informacijama koje osiguravamo, tijekom vremena smo se pozicionirali kao vodeći portal poslovnih informacija te smo visoko pozicionirani na internet tražilicama što rezultira svakodnevnim velikim brojem posjeta.


Gotovo svi posjetitelji portala dođu u potrazi za informacijama o poslovanju svojih partnera, klijenata i konkurenata što predstavlja sjajnu priliku da im predstavite svoje poduzeće i ponudu.


Posjetitelji Fininfo portala predstavljaju 14% korisnika interneta u RH (prema nezavisnom istraživanju) koji imaju mogućnost odluke ili traže poslovne informacije. Oni znaju što traže i došli su s namjerom. Vjerojatno su na rukovodećim pozicijama u svome poduzeću, dolaze iz poduzetničkog i obrtničkog miljea, financijski su stručnjaci, manageri ili pravnici. Kao takvi uvijek su u potrazi za ponudama koje im mogu pomoći u poslovanju i unaprijediti ga.


Konkretne i ažurne brojke možete pogledati na neovisnom izvoru - Gemius Rating


Možemo Vam omogućiti da im se predstavite na način koji će sigurno primijetiti.


Pripremili smo kratki materijal koji možete preuzeti ovdje: Media kit


Za sve detaljnije informacije obratite nam se na


email marketing@fininfo.hr
telefon +38516396902